top of page

US Project 2023

De club is voortdurend op zoek naar nieuwe projecten. Daarom zal in februari 2023 een mannenteam van vier gymnasten naar Frisco (Texas - VS) vliegen om deel te nemen aan een internationale wedstrijd. Voor Gym Phenix zou dit een echte bekroning zijn na twee zeer ingewikkelde seizoenen.   

De wedstrijd vindt dus plaats in de club van de zeer beroemde coach Valeri Liukin en zijn dochter Nastia, olympisch kampioene in 2008. Het is dus in een gerenommeerde club en competitie dat onze gymnasten de trots zullen hebben om de kleuren van Gym Phenix te dragen ! 

 

U kunt zich voorstellen dat voor dit project in de Verenigde Staten een aanzienlijk budget nodig is. Daarom zijn we op de club een grote "Wafelverkoop" actie begonnen ! Uw kinderen krijgen een bestelformulier, dat ze moeten invullen voor ze de wafels afhalen. Voor meer informatie over dit onderwerp, aarzel niet om bij ons terug te komen via e-mail of rechtstreeks in de zaal! 

 

Bovendien hebben wij een solidariteitsfonds geopend, als u ons wilt helpen dit mooie project te realiseren. Aarzel niet om een donatie te doen via deze link : 

https://www.leetchi.com/c/gym-phenix

Wij herinneren u eraan dat iedereen deelneemt met het bedrag dat hij wenst en dat alle betalingen beveiligd zijn. 

 

Andere acties zullen binnenkort worden gelanceerd, we zullen deze rubriek met plezier bijwerken! 

 

In de tussentijd, laten we u kijken naar de video van de lancering van het project

bottom of page